INFORMACIÓ CORPORATIVA
En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, HOTEL BOUTIQUE EDELWEISS us informa que és titular dels llocs web: https://hotelboutiqueedelweiss.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la mencionada Llei, notifica les següents dades: NIF/CIF: B55215800, Registre Mercantil de BARCELONA. Tom: 44791, Full: 17, Secció, 8, Fulla: B 467652, i domicili social: ROSELLO D’ AMUNT, 9. 08530 LA GARRIGA, BARCELONA. La adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@hotelboutiqueedelweiss.com.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS
La navegació per accés o ús de la pàgina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota el mateix domini, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de HOTEL BOUTIQUE EDELWEISS, atorga la Condició d’Usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina web de HOTEL BOUTIQUE EDELWEISS, totes les condicions d’ús que s’estableixen sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per tant, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.
La pàgina web de HOTEL BOUTIQUE EDELWEISS, proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i legalitat de les informacions aportades per l’usuari en els formularis de registre i contacte de HOTEL BOUTIQUE EDELWEISS, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.
L’ús de la informació, serveis i dades oferts per, HOTEL BOUTIQUE EDELWEISS no aniran contra les disposicions d’aquestes clàusules, la Llei, la moral, les bones costums o l’ordre públic que puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquests efectes, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats il·lícites i prohibides en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, desactivar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, d’altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).
Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’entitat propietària de la web pugui patir, directa o indirectament, com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privadesa.
En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies d’aquesta web.